Pechhulp

Persoonsgebonden of kentekengebonden? Wegenwacht van de ANWB is een persoonsgebonden pechhulp. Dit betekent dat u bijv. voor uw eigen auto en uw motor (max. 2 kentekens) aanspraak kunt maken op de ANWB wegenwacht. Uw tweede auto of motor is namelijk ook gedekt zonder extra kosten! Ook de ouderdom van uw voertuig is geen probleem. Bij Route Mobiel…

Verder lezen

Creditcard

Wat is een creditcard? En wat kan ik er mee? Een creditcard is qua vorm net als een bankpasje, maar waar je mee wel wereldwijd kan betalen en niet direct van je rekening wordt afgehaald. Aan het eind van de maand ontvangt u een afrekening en wordt het bedrag van uw rekening afgeboekt. Je kan…

Verder lezen

Autoverzekering

Wat u moet weten als het gaat om autoverzekering… U kunt tegenwoordig een autoverzekering telefonisch, maar ook gemakkelijk online afsluiten! U vult uw kenteken in en maakt een keuze uit een WA, WA+ of All Risk autoverzekering.

Verder lezen

Annuleringsverzekering

Wat is een annuleringsverzekering? Een annuleringsverzekering biedt dekking als je reis toch niet doorgaat of voortijdig moet worden afgebroken. Hierbij kunt u denken aan ziekte of overlijden van naaste verwanten.

Verder lezen

Reisverzekering

Wat is een reisverzekering? Met een reisverzekering ben je verzekerd voor schade die je tijdens je vakantie kan oplopen. Denk hierbij aan bagage, vervangend vervoer, electronica of persoonlijke schade zoals ziekte en/of ongeval.

Verder lezen

Aansprakelijkheidsverzekering

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering? Een aansprakelijkheidsverzekering is een verzekering die de verzekerde beschermt tegen het risico van aansprakelijkheid. Alle letselschade en zaakschade worden op enkele uitzonderingen na vergoedt!

Verder lezen