koffers slim inpakken

Koffer slim inpakken? Tip!

Vakantie aangebroken? Veel Nederlanders plannen een weekendje weg, een autovakantie of een vliegvakantie. Maar als je überhaupt op reis gaat, ontkom je er niet aan: De koffer moeten ingepakt worden! Maar hoe kan men de ruimte zo efficiënt mogelijk benutten….?

Je koffer inpakken blijft lastig… iedere keer wordt het weer proppen omdat je altijd bang bent of je wel voldoende mee neemt.  Met alle kleding of accessoires wat je tijdens je vakantie extra hebt gekocht, is het inpakken op de terugweg al helemaal een opgave (:-

Wat doen we altijd fout met inpakken ?!

We vouwen onze kleding altijd netjes op, om het zo efficiënt mogelijk in je koffer te passen. Maar de kunst is juist om je kledingstukken niet op te vouwen, maar juist op te rollen! Door je kleding op te rollen, zul je merken dat je je koffer op een veel handigere manier kunt indelen. Ander voordeel met rollen…je kleding kreukt veel minder!

Schoenen Tip!

Voordat je je schoenen in je koffer dropt, kan je bijv. sokken en ondergoed in je schoenen proppen, dat scheelt weer ruimte. Artikelen waar het niet uitmaakt als ze kreuken, kun je met gerust hart oprollen.

Handdoeken…ja of nee?

Handdoeken nemen veel ruimte in tijdens het inpakken van je koffer. Neem paar handdoeken mee en je hebt bijna geen ruimte meer over! Bij veel hotels zijn handdoeken standaard inbegrepen en u krijgt dagelijks nieuwe voorraad handdoeken. Check het even…en je hoeft handdoeken niet eens mee te nemen!

Pas op! Flessen met vloeistof

Omdat je je koffer volpropt met kleding en accessoires, wil je je ook je favoriete shampoo mee nemen. Maar het is vervelend om te zien dat je je shampoo tijdens je reis heeft gelekt. Als gevolg, dat je kleding opnieuw zal moeten wassen en dat was natuurlijk te voorkomen…

Van alle flessen, haal je de doppen van af. Huishoudfolie over de opening heen zetten en draai de dop er stevig vervolgens weer op.  Voila! Zo zijn je flessen beschermd tegen lekken!

Geplaatst op: 23 september 2018 | Geplaatst in: Vervoer