Ultieme inpaklijst voor vrouwelijke reizigers

Vrouwen hebben het soms moeilijker om in te pakken, omdat ze bezig zijn met huishoudelijke klusjes. Dus, ik ga mijn persoonlijke vakantielijstje met u delen om eventuele angst of zorgen omtrent uw inpaklijst vakantie weg te nemen – volg eenvoudig onderstaande tips om al uw benodigdheden in te pakken voor uw vakantie.

Maak je vakantie gemakkelijker:

Vrouwelijke inpak controlelijst 1:

Pak minder in, dat u nodig hebt : zorg ervoor dat u uw spullen slim verpakt en mee neemt wat u echt nodig heeft voor uw reis.

Neem kleding mee die u kunt mixen en matchen : geef meestal de voorkeur aan outfits die er goed uitzien, wanneer ze worden gecombineerd met andere kleding die u heeft. Ga echter voor een paar effen kleuren t-shirts die je zo kunt aandoen met een sjaal en rok of kleed je aan met een spijkerbroek.

Zoek de weersverwachting op, voordat u vertrekt : bekijk weersvoorspellingen, zodat u juiste kledingmakkelijker kunt uitkiezen voor uw gehele reis.

Vrouwelijke inpak controlelijst 2:

Reisverpakking organiser : Met handige reisverpakkingen, maak je optimaal gebruik van bagageruimte! Koop wat reisverpakkingen voor uw reis, want deze maximaliseren de ruimte in uw tas en natuurlijk kunt u op een veel gemakkelijkere manier naar spulletjes zoeken.

Kooponderstaande benodigdheden, voordat u op vakantie vertrekt:

  • Hoed, zonnebril, zonnebrandcrème – Een must voor een strandvakantie
  • Shampoo, Conditioner, Body Wash en huidverzorgingsproducten – voor uw persoonlijke verzorging
  • Smartphone, Opladers, Power Bank, Beltegoed
  • Mode accessoires en make-up producten – Om er modieus uit te zien
  • Handschoenen, jassen, laarzen en thermiek – een must voor de wintervakantie
  • Sanitaire spullen en EHBO doos
  • Sommige Crackers

Vrouwelijke inpaklijst Checklist 3:

Dingen om u en uw spullen veilig te houden : Vrouwen moeten tijdens het reizen meer voorzichtiger zijn, dan mannen. Hier zijn een paar veiligheidsartikelen die vrouwen moeten meenemen voor hun eigen gemoedsrust.

  • Een persoonlijk veiligheidsalarm of -fluit is een goede zaak om mee te nemen, omdat het een enorm geluid maakt wanneer u het indrukt in een gevaarlijke situatie. Je kunt het ook eenvoudig op een sleutelhanger dragen of aan je handtas hangen.
  • Een kast van hoge kwaliteit, zodat u uw spullen kunt beveiligen.
  • Zorg dat u al deze gadgets meeneemt in een elektronische rugzak terwijl u een camera, tablet of telefoon bij u hebt

Doe een test met uw reiskoffers voordat u vertrekt

Draag gewoon je tas om te zien hoe zwaar het is. Loop er 1-2 minuten mee rond. Op deze manier merk je hoe zwaar al je spullen zijn.

Ik hoop dat deze blog nuttig zal zijn voor alle vrouwelijke reizigers onder ons. “Fijne vakantie”

Geplaatst op: 24 juni 2019 | Geplaatst in: Vervoer