Voordat je vertrekt...

Vakantie begint? Voordat je vertrekt

Welke documenten ?

documenten en geld

Mobieltje? Nog meer?

Persoonlijk

reisapotheek

Relaxen...of Sporten?

Met de auto?

autovakantie

Kids mee?

Huisdieren mee?

huisdier mee op reis

Vakantielijstje

Het is altijd een heel gedoe om te kiezen wat je allemaal moet meenemen op reis. Een vakantielijstje is heel belangrijk, het is de basis van je voorbereiding! Op de checklist staan producten die je nodig hebt tijdens je reis. Hierboven vindt je een uitgebreide meeneemlijst om je te helpen voordat je op vakantie gaat!

Inpaklijst vakantie

Uitgebreide inpaklijst vakantie hebben wij ook als PDF toegevoegd. Mocht je het willen uitprinten of mailen dan is het zo gedaan! Makkelijk toch?

Vakantielijstje maken!

Het is heel belangrijk om een uitgebreide vakantielijstje te maken, voordat je vertrekt. Maar denk als eerste aan je paspoort, rijbewijs, zorgpasje, bankpasje en misschien contant geld. Hiermee heb je de basis voor je vakantie al gevormd en kunnen we kijken hoe we het gaan uitbreiden.

Meeneemlijst vakantie

Niet is zo vervelend als je op zonvakantie of vliegvakantie gaat, dat je op je vakantieadres achter komt dat je iets vergeten bent. Ja, je kan het eventueel op je vakantieadres kopen, maar het is misschien niet echt wat je wilt. Daarom is het altijd handig om van tevoren een vakantielijstje na te lopen. Dan weet je weer precies wat je moet meenemen op vakantie.  Om stressen voor je vakantie te beperken, hebben wij een handige meeneemlijstje voor je opgesteld. Nu vergeet je niks meer….

Fijne vakantie!