Voordat je vertrekt...

Vakantie begint? Voordat je vertrekt

Welke documenten ?

documenten en geld

Mobieltje? Nog meer?

Persoonlijk

reisapotheek

Relaxen...of Sporten?

Met de auto?

autovakantie

Kids mee?

Huisdieren mee?

huisdier mee op reis

Vakantielijstje

Het is altijd een heel gedoe om te kiezen, wat je allemaal moet meenemen op reis. Daarom is een vakantielijstje heel belangrijk, het is zoals gezegd, de basis van je voorbereiding! Op de checklist staan producten die je nodig hebt tijdens je reis. Zodoende vindt je hierboven een uitgebreide meeneemlijst om je te helpen voordat je vertrekt!

Inpaklijst vakantie

Daarnaast hebben wij ook een uitgebreide inpaklijst vakantie als PDF toegevoegd. Mocht je het willen uitprinten of mailen dan is het zo gedaan! Makkelijk toch?

Vakantielijstje maken!

Waarom is het heel belangrijk om een uitgebreide vakantielijstje te maken?  Omdat je dan een scheiding kan maken met enerzijds “hot items” en anderzijds “minder hot”. Zo hou je wel een compleet overzicht, wat er allemaal mee moet. Ten eerste, denk je gelijk aan je paspoort, rijbewijs, zorgpasje, bankpasje en misschien contant geld. Ten tweede, aan spullen, waar je ook niet zonder wil, zoals ondergoed, kledingstukken en hygiëne. Hiermee heb je wel de basis voor je vakantie al gevormd en kunnen we verder kijken. Oftewel hoe we het gaan uitbreiden!

Meeneemlijst vakantie

Niets is zo vervelend, als je tijdens je zonvakantie of vliegvakantie, achter komt dat je iets vergeten bent. Ja, je kan het eventueel op je vakantieadres kopen, maar het is misschien niet echt wat je wilt. Daarom is het altijd handig om ruim van tevoren, door middel van een vakantielijstje alles na te lopen. Dan weet je precies wat je moet meenemen op vakantie.  Tenslotte…om stressen voor je vakantie te beperken, hebben wij een handige meeneemlijstje voor je opgesteld. Nu vergeet je niks meer….

Fijne vakantie!